Terug naar de resultaten
Stanfriesweg 27 in Enkhuizen 1601 EW

Stanfriesweg 27

1601 EW Enkhuizen
Koopprijs € 869.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop, nette, courante bedrijfsruimte van totaal ca. 542 m² b.v.o.(uiterst geschikt voor de maritieme branche) met geavanceerde spuitinrichting en moderne, grote bedrijfswoning van ca. 186 woonoppervlakte met voldoende privacy en tuin, direct gelegen aan het Markermeer en nabij de Houtribdijk en het IJsselmeer, gelegen op de hoek van de Loswal en Stanfriesweg 27 te Enkhuizen. LIGGING Direct...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 542 m² In units vanaf 542 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop, nette, courante bedrijfsruimte van totaal ca. 542 m² b.v.o.(uiterst geschikt voor de maritieme branche) met geavanceerde spuitinrichting en moderne, grote bedrijfswoning van ca. 186 woonoppervlakte met voldoende privacy en tuin, direct gelegen aan het Markermeer en nabij de Houtribdijk en het IJsselmeer, gelegen op de hoek van de Loswal en Stanfriesweg 27 te Enkhuizen.

LIGGING
Direct gelegen aan het Markermeer, op de hoek van de ‘Stanfriesweg’ en ‘Loswal’ te Enkhuizen en op het bedrijventerrein Krabbersplaat. Het Markermeer wordt door de Houtribdijk (N307 Enkhuizen – Lelystad) gescheiden van het IJsselmeer. De Krabbersgatsluis en het naviduct vormen de doorgang tussen het Markermeer en het IJsselmeer. Op Krabbersplaat vindt u diverse gerenommeerde jachtservicebedrijven en vormt hét centrum van de watersport aan het Markermeer en het IJsselmeer. Ook is er diverse watersport - industrie gevestigd.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte:
Begane grond ca. 446 m² b.v.o.
Verdieping ca. 96 m² b.v.o.
Bedrijfswoning:
Woonoppervlakte ca. 186 m²

WIJZE VAN OPLEVEREN
• bedrijfshal (ca. 12x35 m1) met onderheide betonvloer
• vloerbelasting 5.000 kg/m²
• elektrisch bedienbare industriedeur (bxh: 8000x6700 mm)
• nokhoogte 8600 mm
• kraanbaan in de bedrijfshal en spuitcabine
• geavanceerde overdruk spuitcabine met 16 kw in- en afzuiging
• spuitcabine met vloeistofdichte vloer, elektronische lichtbakken en warmte plafond
• moderne bedrijfswoning uit 1996
• royale living met openhaard
• grote privacy biedende tuin
• 4 slaapkamers op de 1e verdieping en 2 kamers op de zolderverdieping
• privé garage met elektrisch bedienbare overheaddeur
• aluminium schuifpui

AANVAARDING
In overleg.

KOOPCONDITIES
k.k. (kosten koper), dit impliceert dat de bijkomende kosten van de aankoop van het bedrijfsobject voor rekening komen van de koper. Hieronder vallen o.a. de notariskosten en de overdrachtsbelasting.
De borgstelling bij aankoop bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en wordt door de koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling / waarborgsom of een bankgarantie aan de notaris.
Over de koopsom is geen BTW van toepassing.

UITGEBREIDE BROCHURE
Deze kunt u downloaden via Funda-in-Business.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 869.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Bouwjaar toelichting Bedrijfshal Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 542 m² Woonoppervlakte 186 m² Perceeloppervlakte 1372 m² Vloerbelasting 5000 kg/m² Vrije hoogte 860 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 542 m² Locatie toelichting Direct gelegen aan het Markermeer, op de hoek van de ‘Stanfriesweg’ en ‘Loswal’ te Enkhuizen en op het bedrijventerrein Krabbersplaat. Het Markermeer wordt door de Houtribdijk (N307 Enkhuizen – Lelystad) gescheiden van het IJsselmeer. De Krabbersgatsluis en het naviduct vormen de doorgang tussen het Markermeer en het IJsselmeer. Op Krabbersplaat vindt u diverse gerenommeerde jachtservicebedrijven en vormt hét centrum van de watersport aan het Markermeer en het IJsselmeer. Ook is er diverse watersport - industrie gevestigd. Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
542 m²
In units vanaf
542 m²
Vrije hoogte
860 cm
Vrije overspanning
12 m
Vloerbelasting
5000 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring